Zelfempathie

 

 

Workshop “Inside You”: in gesprek met jezelf

 

 

 

 

Waarom zelfempathie?

 

  • Met zelfempathie gaat je leren naar je innerlijke stem te luisteren, je zelf veroordeling en zelfverwijten omzetten in mededogen en acceptatie. Doordat jezelf je toelaat om te rouwen voor alle dingen die je anders had willen doen, komt er ruimte vrij om te reflecteren om in de toekomst de zaken die je wilt veranderen ook daadwerkelijk anders te gaan doen.
  • Zelfempathie brengt je bij je eigen innerlijke kracht en zelfoplossend vermogen. Je komt op nieuwe ideeën en ziet ineens andere mogelijkheden om met een situatie om te gaan. Je kunt weer verder.
  • Met zelfempathie voel je je geen slachtoffer meer door het gedrag van anderen, maar ben je in staat om voor jezelf te zorgen en eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en wat je nodig hebt.
  • Met zelfempathie transformeer je gevoelens van teleurstelling en gekwetstheid in positieve actie om ervoor te zorgen dat je ontvangt wat je zo nodig hebt.
  • Na een sessie zelfempathie voel je je lichter en meer opgelucht. Het probleem lijkt ineens niet meer zo zwaar of zelfs letterlijk opgelost.
  • Als je de dingen helder kunt zien en voelen, ervaart je als het ware een diepe rust zowel in je gevoelsleven alsook in je gedachten, waardoor ruimte vrijkomt om andere mensen in je omgeving tegemoet te komen in hun gevoelens en behoeften.

 

Graag een Workshop “zelfempathie” bijwonen?

Regelmatig geeft Coachingmariposa allerlei workshops die in functie van de vraag, setting en aantal worden georganiseerd.

Zelfempathie kan afzonderlijk voor 1 of voor meerdere deelnemers georganiseerd worden door m.b.v. dagdagelijkse praktijkervaringen. De coach ondersteunt en begeleidt daar waar nodig is, “geweldloze communicatie” komt vanuit het hart en daar waar het hart spreekt zijn vaak woorden overbodig.

 

Benieuwd? Wil je ook zo een Workshop bijwonen voor jezelf, voor je relatie, je gezin, je team?

Stuur snel een email naar info@coachingmariposa.com voor de voorwaarden of kijk op: http://coachingmariposa.com/workshops/agenda.html