Workshops

Workshops verbindende communicatie

 

 

In deze een-of meerdaagse Geweldloze communicatie trainingen voor volwassenen, kinderen en jongeren, leer je om in verbinding te blijven met elkaar, elkaar te horen en van elkaar te leren.

 

We oefenen vooral om te leren luisteren naar elkaar en te leren communiceren op een eerlijke en geweldloze manier aan de hand van bepaalde beschikbare materialen.

Marshall Rosenberg heeft deze manier van communiceren in de jaren 60ยด geintroduceerd en heeft zijn effect bewezen op diverse domeinen van de samenleving.

 

De bedoeling van deze workshops is om elk persoon, kind of jongere de kans te geven om gewaardeerd en gezien te worden.

Mijn droom is om elk mens hoe jong of oud hij of zij mag zijn, en waarmee ik een ontmoeting mee mag hebben, kennis te laten maken met de wereld van verbinding, waar geen oordeel is maar de ander ontmoeten in zijn of haar menselijkheid.

 

Aan bod komen o.a.

  • De vier stappen van NVC.
  • Gezamenlijk ontdekken hoe je wilt communiceren met elkaar op een geweldloze manier.
  • Oordelen omzetten naar verbindende taal.
  • Leren omgaan met gevoelens en behoeften
  • Leren hoe je met de wereld om je heen kunt omgaan
  • Leren van jezelf te houden en bewust worden van je kwaliteiten en talenten
  • Er wordt gewerkt aan een blijvend positief zelfbeeld

 

Wanneer: In overleg met uw organisatie kan een gepast data(s) voorgesteld worden.

Regelmatig organiseert Coachingmariposa Workshops voor verschillende leeftijden en diverse thema's.

Via de website, FB of nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de komende Workshops.

 

Waar: Op locatie of in overleg, een locatie dat Coachingmariposa voorstelt.

Inlichtingen: 0487/55.47.44 of email: info@coachingmariposa.com

 

Prijs: In overleg wordt een prijs afgesproken dat kostendekkend is (vervoer, materialen, versnapperingen, organisatie-en administratieve kosten.)

 

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:

 

Betaling: na ontvangst van je aanmelding ontvang je een mail met bevestiging van je aanmelding. Daarnaast ontvang je een e-mail met de factuur. Na betaling van het inschrijfgeld ben je definitief aangemeld.

Annulering: je kunt tot zeven dagen voor de workshop kosteloos annuleren. Daarna ontvang je 50 % retour. Wanneer je je 48 uur voor de workshop of training afmeldt, ontvang je geen geld retour.

Bij ziekte of andere ernstige calamiteiten kan afgeweken worden van deze regel.

 

Andere voorwaarden.

Er kan op geen enkel moment rechten aan ontleend worden van welk aard ook aan de publicaties, beeldmateriaal of afspraken die Coachingmariposa ter beschikking stelt. Coachingmariposa kan op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor enig gevolg vanwege bepaalde interpretaties dat men zou geven aan de geleverde diensten. Coachingmariposa behoudt zich op elk moment het recht om een overeenkomst eenzijdig te verbreken vanwege ongeoorloofde uitingen of handelingen dat de klant(en) zou(den) uiten en een optimale samenwerking in het gedrang zou kunnen brengen.

 

Bij boeking van een of meerdere workshops zowel voor volwassenen alsook voor kinderen worden deze voorwaarden ook toegepast, d.w.z dat u indien u een workshop heeft geboekt u ook akkoord gaat met deze voorwaarden.